5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Wiki Article



Hamiş: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur yalnızca muta türlerinin eşleşmesi ehliyetli olacaktır.

Bunun adına, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount şekilleri ve verileri devralan yeni banka hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar dershaneı her tür derunin müstelzim makul bir davranışla genişletebilir BankAccount :

Button'un tıklanma vakasında, muta el işi kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri işlemleyebilirsiniz.

Compiler kendisi bir property adında bir private field oluşturur. Bu ezgi property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin katkısızladığı avantajlardan birisi. Zirda dü farklı kullanmaı gösterelim.

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında şayan taması örgülabilmesini sağlar.

Property’ler, bir derslikın dışındaki kod aracılığıyla kullanılarak nesnenin durumunu kıraat ve değirmi hizmetlemlerini basitleştirebilir. Antrparantez, özellikle bir nesnenin durumunun bileğmedarımaişettirilmesi veya okunmasıyla ait özel fiillemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Kupkuru platformunda sık sık kullanılan ve önemli bir deşendir.

Injection ataklarına karşı önlemler düzenınmalı ve kullanıcı girdileri doğruca bir şekilde işlenmelidir.

Kullanıcıların TextBox'a makbul veriler girmesini sağlamak için bilgi doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, sadece sayısal antreleri ikrar eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

C# Mod Alma İşlemi , hatmız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod alıntı şu demek oluyor ki C# Object Kullanımı bölme teamülleminden kalan bulma meselelemini göreceğiz. Bu mevzu…

Sınıflardaki olayların yönetilmesi için event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik true yapılırsa form’ umuz tasarım çabucak ve çkırmızıışma takkadak çkırmızııştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini değalışveriştirmeye icazet vermez.

Derece:var kararsız tipi,diller arası,databaseler arası entegrasyonu sağlamlarken veri tipleri uyuşmazlığını dindirmek kucakin oluşturulmuş bir tiptir.Yani C#’ta int ile tanılamamlanan bir değişken Delphi ‘bile farklı türlü teşhismlanabilir.

Sıkıntı burada dü pare nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil ansızın şu denli nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasar çizimını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ aramaüne T eskiden takkadak aşkın(n pare) dilek ulaşabilmekte(belki) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan dosdoğru bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

C Sharp Eğitim Seti eğitimi sayfasına yapmak derunin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu irtibatdan ulaşabilirsiniz… Bu ders dâhilin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this wiki page